سقف نورگیر جهان نورگیر ساختن ساختمان هایی با شرایط نورگیری خوب همواره جزو یکی از دغدغه های سازندگان بوده است. سقف نورگیر مناسب در واقع از مهمترین ویژگی های یک ساختمان محسوب میشود. ساختمانی که نور کافی نداشته باشد و یا نورگیری ضعیفی داشته باشد خیلی مورد استقبال از سوی افراد قرار نخواهد گرفت. نور در دکوراسیون داخلی نیز همواره نقش مهم و موثری را ایفا کرده است. علاوه بر این از لحاظ روان شناختی خانه های تاریک و کم نور موجب دلگیری، افسردگی و بیماری های روحی در فرد میشوند و از دید پزشکی نیز نور خورشید، برای تولید ویتامین D موردنیاز پوست الزم و حیاتی است. وجود سقف نورگیر علاوه برنوررسانی به منزل در کاهش مصرف انرژی نیز نقش موثری دارد. سقف نورگیر به عنوان حفره های موجود در سقف نورگیر وظیفه ی نوررسانی به فضای داخلی ساختمان را برعهده دارند.
سقف نورگیر جهان نورگیر باتوجه به سقف نورگیر جنس و کارکردشان انواع و اقسام مختلفی دارند. انواع نورگیر تهویه ای: نورگیرهای تهویه ای قابلیت باز و بسته شدن را دارا میباشند. از سقف نورگیر معموال در آشپزخانه و سرویس های بهداشتی استفاده میشود. وظیفه سقف نورگیر تهویه ای خارج کردن رطوبت و بوی بد به بیرون است. نورگیر ثابت: نورگیرهای ثابت جزو رایج ترین نورگیرها میباشند. این نورگیرها فقط وظیفه ی نوررسانی دارند و فاقد قابلیت باز شدن و تهویه ی هوا بوده و با سقف نورگیر و یکی هستند. نورگیر اختصاصی: در زمانی که نقشه ومعماری ساختمان به نحوی است که امکان ساخت نورگیرهای رایج وجود ندارد ، نورگیرهای اختصاصی طراحی میشوند. سقف نورگیر با توجه به نقشه، معماری وشرایط خاص هر خانه طراحی میشوند.
سقف نورگیر : عالوه بر محیط های مسکونی محیط های غیرمسکونی نیز احتیاج به نورگیر دارند. از نورگیرهای طاقی در اینجور محیط ها استفاده میشود. این سقف نورگیر سطح عظیمی راتحت پوشش خود قرار میدهند و به همین علت حریم خصوصی افراد را رعایت نمیکنند. سقف نورگیر طاقی میتوانند میزان نور زیادی را به سمت محیط داخلی هدایت کنند ، اما به دلیل رعایت نکردن حریم خصوصی برای خانه های شخصی طرفداری ندارند. نورگیر هرمی: سقف نورگیر به شکل یک هرم است و دلیل نامگذاری اش هم به علت ظاهر هرمی شکل آن است. اگر در پشت بام به ساختار نورگیر هرمی نگاه کنید یک هرم شیشه ای با سطحی افقی مشاهده خواهید کرد که از طریق سقف نور را از خود عبور میدهد. نورگیر لوله ای: برخی از خانه ها فضای کافی برای راه اندازی سقف نورگیر ندارند. بهترین گزینه برای این مدل از خانه ها نورگیرهای لوله ای میباشد. مزیت سقف نورگیر جهان نورگیر این است که مکانیزم طراحی ساخته نداشته و فضای کمی هم اشغال مینمایند. نورگیر مشبک : این مدل نورگیر را میتوانید در سازههای قدیمی به وفور ببینید ، اما امروزه در سازههای سنتی نیز یافت میشود . سقف نورگیر مشبک ظاهری شبکه ای و شطرنجی شکل داشته و برای نوررسانی به زیر زمین ها گزینه بسیار مناسبی است ، زیرا در کنار ظاهر چشم نواز، نوررسانی و تهویه را هم به مخاطب پیشکش می کند . نورگیر پلیمری محدب : اگر در فکر پخش یکنواخت نور در یک محیط مسقف میباشید ، استفاده از سقف نورگیر های پلیمری محدب گزینه مناسبی برایتان میباشد . همان طور که از اسم این نوع نورگیر مشخص میباشد ، ساختار ظاهری آن محدبی شکل بوده و این قابلیت را دارد که به جای تابش مستقیم نور به یک نقطه خاص، سقف نورگیر را در تمام جهات با پخش یکنواخت به فضای داخل هدایت نماید . برای ساخت این سقف نورگیر جهان نورگیر از پالستیک بسیار باکیفیت شفاف استفاده می کنند که قابلیت شکل گیری و انعطاف پذیری کافی از خود به نمایش می گذارند. سقف نورگیر پنجره ای: این نورگیرها دارای ظاهر شیک و زیبا شکیلی نبوده و برای معماری داخلی ساختمان های لوکس عصر حاضر گزینه خوبی نمیباشند . ساختار این سقف نورگیر کامال شبیه به یک پنجره میباشد و تنها تفاوتش این است که در ابعاد کوچکتر و روی سقف ساخته میشود .
- ۹۹/۰۸/۱۰