بلاگ ساختمان

این بلاگ درباره حوزه های ساختمانی می باشد

بلاگ ساختمان

این بلاگ درباره حوزه های ساختمانی می باشد

  • ۰
  • ۰

نحوه رنگ زدن میز روستیک برای آن دسته از افرادی که در دکوراسیون داخلی منزل خود از این مدل میزها استفاده نموده اند بسیار حائز اهمیت است. همانطور که می دانید یک میز روستیک وود تک در اثر مرور زمان و استفاده مداوم، دچار زدگی و خط و خش می شود و بهترین راهکار برای رنگ و لعاب دادن به میز رنگ کردن آن است. در ادامه ی مطلب قصد داریم در خصوص نحوه رنگ زدن میز روستیک صحبت نماییم:

نحوه رنگ زدن میز روستیک چگونه است

برای اینکه در رنگ آمیزی لوازم چوبی به نتیجه خوبی برسیم لازم است قبل از شروع کار با حوصله برای زیرسازی وقت بگذاریم و به تعمیر و بررسی جزئیات شی بپردازیم. تمام سطح کار را سنباده بزنید. برای سمباده کشی قسمت های کوچک وسیله بهتر است از سمباده دستی و برای سمباده کشی اشیاء بزرگ بهتر است که از سمباده های برقی استفاده نمایید.

 

پاکسازی سطح کار      

 

پس از سنباده زدن با استفاده از یک پارچه ذرات اضافی را از روی سطح میز بردارید. توجه داشته باشید که به هیچ عنوان از دستمال کاغذی استفاده نکنید زیرا دستمال کاغذی خرد شده و پرزهای آن روی سطح چوبی باقی می ماند.

رنگ آمیزی

 

پس از آماده سازی سطح میز نوبت به رنگ آمیزی می رسد. بهتر است که در ابتدا یک لایه آستر روی سطح چوب زده شود و پس از آستر کشی به رنگ آمیزی بپردازید. با استفاده از غلطک فوم رنگ را روی سطح میزهای روستیک تان بزنید. آن را برای سه لایه نازک رنگ تکرار کنید و بین هر لایه از رنگ بین 6 الی 8 ساعت صبر کنید تا رنگ ها خشک شوند. بعد از خشک شدن هر لایه، اگر قطره و یا ذرات اضافی مشاهده کردید، حتما آن را سنباده بزنید و با دستمال تمیز نمایید.

 

رنگ گیاهی یا شیمیایی

 

احتمالا یکی از سوالاتی که افراد با آن روبه رو می شوند این است که برای میز روستیک از رنگ گیاهی استفاده نمایند یا رنگ شیمیایی و صنعتی؟ در گذشته برای پوشش سازه‌ های ساختمانی مانند سقف و دیوار از رنگ روغنی استفاده می‌ شد که در هنگام اجرا بوی نامطبوع رنگ و نفت و تینر روغنی مشکلات تنفسی و پوستی را برای افراد به وجود می آورد. میگرن، حالت تهوع و سرگیجه نیز جزو عارضه ها دیگری بودند که برای افراد به وجود می آمدند. رنگ‌ های پلاستیک اگر چه دارای این مشکلات نبودند ولی چون شرایط مقاومتی بسیار ضعیفی داشتند میز مدرن  بنابراین نمی ‌توانستند گزینه خوبی باشند. در واقع به طور کلی در موارد گوناگون از رنگ های روغنی بیشتر از رنگ های پلاستیکی استفاده می شد که البته امروزه نیز تقریبا به همین شکل است.

برای رنگ زدن میزهای رزینی  توصیه می شود که از رنگ های گیاهی مخصوص چوب استفاده شود. رنگ های گیاهی کاملا غیر سمی می باشند و همچون رنگ های روغنی دارای بوی نامطبوع و زننده نیستند و همانطور که از اسمشان مشخص است ویژه چوب ساخته شده اند. میز رزین  استفاده از رنگ های گیاهی برای رنگ زدن میزهای مدرن  مزایای بسیاری به همراه دارد. اول آنکه این رنگ های گیاهی باعث استحکام قطعات چوبی شده و از نفوذ حشرات از قبیل موریانه به قطعات چوب جلوگیری می کنند و دوم آنکه رنگ های گیاهی گره های چوب را بدون تیره کردن حاشیه گره ها کاملا آشکار می سازد. نکته ی قابل توجه آنکه رنگ های گیاهی چوب بر روی انواع صنایع دستی چوبی قابل اجرا می باشند.

در حال حاضر استفاده از رنگ های گیاهی چوب گستردگی بسیار زیادی پیدا نموده است. امروزه حتی برای رنگ آمیزی اسباب بازی های چوبی کودکان نیز از رنگ های گیاهی استفاده می نمایند چرا که اسباب بازی‌های رنگ شده با رنگ گیاهی سالم ‌تر و برای کودکان  مطمئن‌ تر هستند.

 

  • ۰۰/۰۴/۰۵
  • محمد شیرازی

نظرات (۱)

سلام. مطلب جالبی بود. موفق باشید

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی